GREG MOTO & REBELHORN

INNOVATIVA MC-KLÄDER FÖR DIG SOM VILL HA KVALITET, FUNKTION OCH SÄKERHET I ETT.

Vår passion för mc-körning i alla former är stor. Vi arbetar hårt för att finna den bästa utrustningen för både dig som kör och åker mc och är väldigt glada att kunna erbjuda ett etablerat varumärke med designade och funktionella mc-kläder i hög kvalitet.

Greg Moto inleder nu ett spännande samarbete med Rebelhorn och erbjuder mc-utrustning och kvalitetskläder i både textil och skinn för herr, dam och barn. Oavsett om du kör touring, offroad eller racing har du här ett brett och kvalitativt sortiment att välja på i vår nätbutik.

Att ha en snygg, välsittande och säker utrustning när man kör mc, oavsett om man pendlar till arbetet, kör på semester eller bara tar en kort nöjestur är för de flesta av oss en självklarhet. Rebelhorn testar sina produkter noggrant och säkerställer att plaggen är både bekväma och funktionella. Med nära två decenniers erfarenhet av utveckling av mc-kläder och utrustning har Rebelhorn blivit ett allt mer populärt varumärke runtom i Europa för medvetna mc-förare. Med stor passion och genuint intresse har varumärket utvecklats genom åren och man har arbetat kontinuerligt med att testa nya material och vidareutveckla sitt sortiment för att göra det ännu bättre. Ett ständigt förbättringsarbete där man ofta låter mc-förare prova och utvärdera produkterna i verkliga kör- och vädersituationer innan produktionen sätts igång i stor skala. Med denna arbetsgång i sin produktutveckling har man idag utvecklat en unik erfarenhet av material och säkerhetsutrustning vilket resulterat i en gedigen produktkunskap.

Kvalitet på alla plan är för Greg Moto ett grundläggande ledord och där passar Rebelhorns innovativa och kontinuerliga produktutveckling väl in med Greg Motos krav.

Uppskattar du snygg, genomtänkt design som är bekväm och säker hittar du förhoppningsvis det du söker hos oss. Saknar du något får du gärna låta oss veta det!

Välkommen till vår nätbutik, titta runt bland våra många kvalitetsprodukter för både stora och små och handla enkelt och bekvämt med leverans hem till din brevlåda eller valda utlämningsställe.

Välkommen in och hitta ditt nya favoritplagg!

NU I VÅR NÄTBUTIK