MICRO-LOCK SMART – MJUKT- STABILT

VARFÖR MICRO-LOCK?

Det finns massor av skydd på marknaden men på knox vet man att det alltid finns utrymme till förbättring. Det finns många typer av skydd; mjuka, hårda, hybrider, plast, gjutna, platta… men av alla dessa så är inget av dem supermjukt, mycket skyddande eller viktigast av allt, stabilt genom alla temperaturer och miljöer.

Vad gör micro-lock annorlunda?

Vi måste alla vara införstådda i följande problem

• skydd blir geléaktiga i värme och tappar skyddsförmåga
• skydden blir hårda om de förvaras kallt
• över tid kan skydden smulas sönder och spricka

KNOX HAR TESTAT ALLA TYPER AV SUPERMJUKA SKYDD OCH DE ÄR ALLA KÄNSLIGA FÖR TEMPERATURFÖRÄNDRINGAR. DE HAR OCKSÅ UPPTÄCKT ATT DET PÅVERKAR PRESTANDAN OCH LIVSLÄNGDEN AV SKYDDEN.

TEST I KYLA
I första testet togs temperaturen i skydden ner till strax under 0 grader. Resultatet var att skydden blev så hårda att man kunde slå in en spik i virke med dem.

TEST I VÄRME
I det andra testet ökades temperaturen till över +45 grader och då upptäcktes att prestandanivån sjönk avsevärt vid slagtestet.

SMART
KNOX MICRO-LOCK ANVÄNDER SMART-TECKNOLOGI

Knox MICRO-LOCK använder en SMART-teknologi och egenskaper som håller skydden supermjuka men låser sig vid slag och håller dig skyddad. Denna låsverkan ökar mängden effekt som absorberas av skyddet, vilket minskar den energi som går vidare till din kropp.

MJUKT
MICRO-LOCK ÄR DET MJUKASTE OCH MEST KOMFORTABLA SKYDD SOM KNOX NÅGONSIN SKAPAT

Denna mjukhet, länkat till MICRO-LOCK’s smarta
skyddskvaliteter, betyder att Knox kan designa
många olika former och tjocklekar på skydden för
att passa alla tänkbara plagg.

STABILT
STABILT GENOM ALLA TEMPERATURER OCH MILJÖER

Knox MICRO-LOCK löser problemet med instabilitet i olika temperaturer genom att använda en unik mix av material vilka håller skyddet mjukare vid kyla. MICRO LOCK’s slagprestanda är också STABILT genom alla temperaturer och miljöer.