Visar alla 4 resultat

Njut av livet. Skydda dina öron.

Vårt DNA. Hörselskydd

Öron är gjorda för att höra. Din hörsel låter dig njuta av musik, fågelsång och ibland välsignad tystnad. Vi ser till att du kan njuta av ljud utan vård och utan att drabbas av hörselnedsättning. Så vi tillverkar hörselskydd för att skydda dina öron. Varje dag, hela ditt liv.

Hur allt började

Alpine Hearing Protection började tillverka "skräddarsydda" öronproppar för professionella applikationer i Nederländerna 1994. Nu erbjuder vi en lösning för alla och alla behov. För att få en god natts sömn eller en natt på stan. För motorcykelförare, musiker, gör-det-själv-entusiaster och festivalbesökare. För unga och gamla.

Holländsk designkvalitet

Alla våra hörselskydd är designade och tillverkade i Nederländerna av kvalitetsmaterial. Våra produkter uppfyller alla myndighetskrav i relation till säkerhet, hälsa och miljö. Så vi är oerhört stolta över att ha fått Red Dot Design Award!

Var du hittar oss

Du kan köpa våra hörselskyddsprodukter i över 65 länder världen över. Vi kan också hittas på stora evenemang för att erbjuda skydd mot hörselnedsättning, som Formel 1-tävlingar och världens största musikfestivaler.

Medvetenhet om hörselnedsättning

Vi är engagerade i att skapa medvetenhet om hörselnedsättning över hela världen. Lyckligtvis är fler och fler människor medvetna om att de bör ta hand om sin hörsel och vi skyddar nu mer än 1,3 miljoner par öron varje år. Och vi fortsätter att se till att alla får njuta av ljud.