Visar alla 3 resultat

Hösten 2012 utökade HJC sitt sortiment med introduktionen av RPHA, en serie premiumhjälmar som har Premium Integrated Matrix Plus (PIM+) konstruktion för ett extremt lätt skal och överlägsen aerodynamik och komfort. Denna modell visar upp våra tekniska möjligheter och innovationer som vårt avancerade ventilationskanalsystem och våra unika kompositdesigner. Det som skiljer vår RPHA 11 är att den erbjuder kvaliteten och egenskaperna hos avancerade hjälmar till priser som är tillgängliga för den genomsnittliga konsumenten, en prestation som våra avancerade konkurrenter inte har kunnat göra. RPHA 11-hjälmen erbjuder extremt låg vikt för förarens komfort. Faktum är att den är en av de lättaste i sin klass.

Förutom RPHA 11 har HJC släppt RPHA 70 ST och RPHA 90. RPHA 70 ST och RPHA 90 skalen är båda sammansatta av PIM+ komposit för att minska vikten samtidigt som de bibehåller överlägsen stötdämpning. RPHA 70 ST är konstruerad för sport-touring med aerodynamik och justerbar ventilation designad för upprätt körning. RPHA 90 är en modulär hjälm designad för touring, med förarens bekvämlighet och komfort som högsta prioritet. RPHA 90 är en lösning på den genomsnittliga skrymmande och tunga modulära hjälmen, som är avgörande för långa resor.

HJC har också slagit sig ihop med några av de största varumärkena i världen för att producera officiellt licensierade Marvel-, Star Wars- och Pixar-motorcykelhjälmar. Den första raden av licensierad grafik lanserades 2016. Under 2018 tillkännagav HJC ett nytt partnerskap med DC för att utöka den licensierade grafiklinjen med nya seriefigurer och mer spännande grafik som kommer under 2019 och 2020.

HJC slutar inte här, eftersom vi arbetar för att införliva teknik i hjälmar för att leda innovativa funktioner i branschen. Med tillägget av hjälmmodellerna som nämnts ovan är det tydligt att HJC fortsätter att vara ett varumärke som är vänligt mot motorcyklister runt om i världen och erbjuder kvalitet, bekväma, snygga och prisvärda hjälmar.