Visar alla 42 resultat

Quad Lock tillverkar produkter för personer med en aktiv livsstil. Baserat i Melbourne, Australien, har vi gjort lösningar för smartphone -montering sedan 2011. Smartphones är våra kartor, våra fitness trackers, vår musik, vår kontakt med andra och mer. Quad Lock gör livet enklare genom att ha kraften i din telefon sömlöst integrerad i ditt liv.

Vårt ursprung Quad Lock utvecklades i Australien av Chris Peters och Rob Ward och kom ut på marknaden genom internetets kraft och crowdfunding. Quad Lock lanserades på Kickstarter i december 2011. Det krossade sitt finansieringsmål och fick fina recensioner från cykelsamhället. Snabbspolning nästan 10 år och Quad Lock har nu sålt miljontals produkter över hela världen, vilket gör det till en av de stora australiensiska framgångsberättelserna under de senaste åren.

Vår skillnad Quad Lock har en patenterad tvåstegs låsmekanism som låser telefonen säkert till fästet. Det är också extremt snabbt att fästa och lossa med en hand. Det fungerar så bra att vi regelbundet får e -postmeddelanden av kunder som är extatiska över att deras smartphones har överlevt några ganska dåliga cykel- och motorcykelolyckor. “En olycklig kund skickade till oss foton på sin cykel med böjda hjul och böjda handtag tillsammans med röntgenbilder av hans brutna ben som var resultatet av att han blev påkörd av en lastbil. Han mailade oss för att säga hur tacksam han var för att hitta sin telefon oskadad och fortfarande säkert monterad på hans stjälk så att han kunde ringa efter hjälp. Om han hade förvarat sin telefon i tröjfickan hade den förstörts eller ännu värre, det kunde ha gjort hans skador värre. “

Quadlock Sverige vi är registrerade återförsäljare.

439 kr879 kr
329 kr
209 kr
329 kr
från 209 kr
från 209 kr
279 kr
439 kr659 kr

Mobilhållare

QuadLock Knuckle

109 kr
279 kr
från 549 kr
från 279 kr
549 kr
279 kr
109 kr

Mobilhållare

QuadLock Huawei Case

339 kr
439 kr
119 kr179 kr