Visar alla 5 resultat

SP CONNECT är ett varumärke som tillhör den internationella företagsgruppen SP United Holding AG. Gruppen omfattar platser i Tyskland, Österrike, Slovakien, Kina och USA.

Den österrikiske ägaren och verkställande direktören, Thomas Krenn, grundade det första företaget i Birgel, Tyskland, 1988 för att tillverka sina egna snowboardbindningar. Nästan trettio år senare finns SP Bindings fortfarande på marknaden, och fortsätter att åtnjuta stor popularitet.

Den tyska platsens kärnkompetenser ligger inom verktygsdesign, verktygstillverkning och formsprutning. Som ett resultat av detta har företaget etablerat sig som leverantör till fordonsindustrin under de senaste två decennierna.

Sedan 2002 har produkterna från SP CONNECT, SP Bindings och actioncam-tillbehörsmärket SP Gadgets producerats i en ny företagsägd fabrik i Kina. Därifrån skickas de till distributörer i 70 länder på 5 kontinenter.

Den högsta kvalitetsstandarden garanteras alltid av det tyska företagets kunnande och den konsekventa egenproduktionen.

Företagets huvudkontor har varit baserat i Wien sedan mitten av 90-talet. Här förenas försäljning, produktutveckling, design, teknik, marknadsföring och internationell sourcing av alla SP-varumärken.

Efter omfattande forskning och utveckling lanserades SP CONNECT, världens mest mångsidiga monteringssystem för smartphones 2016. Basen i produktlinjen är Phone Case, ett skyddande och multifunktionellt fodral med en integrerad fästmekanism. Det säkra 90° vrid-till-lås-systemet tillsammans med snabb och enkel montering skapar nästan obegränsade applikationer. Dessa förstärks av en omfattande portfölj av sportspecifika fästen, tillbehör, cykelväskor och lampor.

Det omfattande, perfekt matchade produktsortimentet, kombinerat med ett stort antal sport-, fritids- och vardagsaktiviteter, öppnar för ett oändligt antal möjliga kombinationer.

Oavsett om du är på en racercykel, mountainbike, beachcruiser, motorcykel, snowboard, båt, i en bil, när du springer, golfar eller vad som helst – SP CONNECT har en lösning för smartphonemontering.

Anslut ditt aktiva liv!